Hoe werkt het

Hoe werkt het:
In onze printable winkel kan je de printables direct na aankoop downloaden.
Je ontvangt via email een mail met een bevestiging van je bestelling En een 2de mail met daarin een link naar jouw persoonlijk downloadpagina. Op deze pagina kan je de downloadlinks vinden van jouw gekochte producten.
Het kan zijn dat deze mails per ongeluk in het postvak terechtkomen.
 
De printables kan je maximaal 3 keer downloaden. Sla ze na het downloaden op op je computer, dan kan je ze daarna zo vaak printen en gebruiken als je wilt.
Na het opslaan worden de printables meestal door je computer automatisch opgeslagen in de map downloads.

 
De meeste printables zijn in pdf. Op een telefoon staat vaak al een programma waarmee je deze pdf’s kan bekijken en laten printen. Soms verkleint een telefoon de pdf en wordt dan te klein uitgeprint.
Het beste is om de printables op te slaan op een laptop of computer. Met het pdf programma Adobe reader (gratis te downloaden) kan je de printables printen en een tekst toevoegen.

 
Bij sommige artikelen krijg je de printable ook in jpg (fotobestand). Deze printables kan je bewerken in een fotobewerkingsprogramma naar keuze.
Wanneer aangegeven in de omschrijving van het artikel kan je zelf een tekst toevoegen aan de printable. Je kan dan via de download links een werkbeschrijving downloaden hoe een tekst toe te voegen aan de printable. Dit wordt stap voor stap uitgelegd en is niet moeilijk.
 
Al onze printables en bestanden zijn voor persoonlijk gebruik. De printables mogen niet gedeeld worden, niet digitaal, ook niet geprint.
 
Kan je de mail met de links niet vinden? Neem dan contact via de contact pagina.

 

Alle bedragen zijn inclusief btw - Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.