Download algemene voorwaarden

Copyright artikelen
De door Feestelijke Printables aangeboden digitale sjablonen van kalenders, traktatie`s, cadeau doosjes en andere printable feestartikelen zijn ontworpen door Feestelijke Printables en zijn exclusief. De ontwerpen mogen niet nagemaakt worden. Ook mogen de ontwerpen, zonder toestemming van Feestelijke Printables, niet voor commercieel doeleinden worden gebruikt, niet gedeeld worden, geprint of digitaal.
Tevens is het niet toegestaan om de gekochte of gratis bestanden gratis te verspreiden, niet toegestaan om de bestanden door te verkopen en niet toegestaan om de bestanden te delen. De bestanden van Feestelijke Printables zijn alleen voor persoonlijk gebruik.


Betaling
De verkoopprijs staat bij de artikelen aangegeven.
De koper wordt tijdens het plaatsen van de bestelling op de hoogte gesteld van de totale kosten. De totale kosten zullen bestaan uit optelling van de prijzen van de bestelde artikelen.
Na het klikken van afrekenen wordt het betalingsproces in werking gesteld.

Betalingen kunnen uitsluitend plaatsvinden door een PayPal betaling, Mollie betaling of door een bank- (internet)overschrijving. Deze keuze voor betalen kan gemaakt worden tijdens het bestellen. Voor een PayPal en of een Mollie  betaling kan transactiekosten worden berekend. 

Verzending
De bestelde artikelen zijn direct na ontvangst van betaling te downloaden. Verzending vind plaats via de "digitale post". De koper ontvangt na bestellen tevens via email een link om de gekochte bestanden te downloaden. De bestanden verstuurd als pdf bestand, jpg bestanden, silhouette snijbestanden, afhankelijk van de bestelde artikelen.


Downloaden:
De printables kunnen na datum van aankoop 10 weken gedownload worden. De link, toegestuurd via email, voor het downloaden kan maximaal 3 keer gebruikt worden.

 
Retourzendingen
Bestellingen kunnen niet geretourneerd worden omdat deze verstuurd worden als digitaal bestand. Op digitale producten geldt geen recht van retour. Het retourneren van een bestelling is om deze reden niet mogelijk.
Feestelijke Printables garandeert je wettelijke rechten op een artikel conform de redelijkerwijs gewekte verwachtingen. Wanneer je niet tevreden bent over de geleverde digitale bestanden zullen wij natuurlijk ons best doen deze aan te passen.

 
 

Informatie

Over ons

Contact

Alle bedragen zijn inclusief btw - Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.